Banöppning

Hej alla golfsugna.

Långfredagen 2/4 är det dags att ÖPPNA 18-hålsbanan för spel säsongen 2021.

Tidsbokning gäller och kommer att öppna 12.00 idag måndagen 29/4.

Shopen är välfylld med årets nyheter och vi har en del varor på öppningskampanj(skor,och vagnar).

Tyvärr måste vi påminna er om att fortsatt hålla avstånd i shop och övrig inomhusmiljö.

Nu ser vi fram emot ytterligare en säsong med mycket golf.

Välkomna!

Årsmötet framflyttat

Hej alla Medlemmar i Björnhults GK !

Med nuvarande Coronarestriktioner kan vi inte hålla ett fysiskt årsmöte som planerat den 6 mars.

Vid styrelsemöte den 16 feb. beslutades att vi senarelägger vårt årsmöte, då det råder en extraordinär situation.

Som stöd för vårt beslut hänvisar vi till en artikelsamling (framtagen av RF), som visar att det är acceptabelt att flytta årsmötet till senast den 30 sept.

Artikelsamlingen finns att läsa på SGF:s hemsida

Underlag till årsmötet kommer att läggas ut på vår hemsida under ”Medlem” som ni hittar på startsidan, samt anslås på anslagstavlan. Detta görs inom en snar framtid.

Nuvarande styrelse och kommittéer kommer att fortsätta arbeta enligt de förslag till verksamhetsplaner och budget som tagits fram.

Vi återkommer med tidpunkt för årsmötet då vi vet mer om lindring av restriktioner och rekommendationer för sammankomster.

Lennart Skärström, ordf.

Övningshålet öppnar till våren.

Övningshålet är stängt och öppnar till våren! Vår nya fina övningsgreen blev sådd i mitten av september, så den är spelbar igen i juni 2021.

CORONA INFORMATION

Till medlemmarna i Björnhults GK !

Med anledning av Corona virusets spridning är det viktigt att vi medlemmar gör vad vi kan för att minimera smittspridningen.

I första hand följer vi myndigheternas råd. Tänk också på att vi måste skydda riskgrupperna, 70 + m.f.l.

Har ni symptom på något förkylningsliknande – STANNA HEMMA !

SGF har också skickat ut rådgivning som kan vara värd att läsa igenom, se deras hemsida.

Ni som ändå vill spela golf, samlas inte i stora grupper. Kom överens via telefon eller Supertext att gå ut i små grupper, 3- eller 4-bollar.

Samåk inte ! Är du/ni oroliga för eventuell smittorisk hämta ett scorekort i plastlådan utanför dörren på markplan, (skall hitta på en prydligare lösning). Skippa bettning och prisutdelning. Håll avstånd gärna 2 m. Tacka utan kontakt.

Tänk på att restaurangen tillhandahåller ”Take away” och kan servera fika via luckan på södergaveln.

Angående Tävlingsverksamheten hänvisar vi till  SGFs hemsidas Coronainformation, som uppdateras varje måndag.

Lennart Skärström,

Ordförande, Björnhults GK

lennart.skarstrom@telia.com

0708-110427.

Drönarfilm

Här ser ni en första film på drönarfilm över klubbhus/övningsområde, fler kommer kopplade till varje hål på 18-hålsbanan när vi åter öppnar ordinarie slinga.