Trivselgolfare se hit.

Trivselgolfare !

Nu får vi lov att tävla igen. Vi drar igång trivselgolfen den 3 juni. Till att börja med kör vi med löpande start.

Välkomna att anmäla er via Golf.se.

Tävlingsstart Old Girls

Hej alla Oldgirls!
Det blir spel på Holms GK 8 juni med löpande start.
Sista anmälningsdag är söndag 6 juni kl. 12:00.
Startlista finns måndag morgon 7/6.
Hoppas vi blir många för längtan är stor
Hälsningar Birgitta 070-5562809

7/6 drar Damgolfen igång

Måndag 7/6 drar Damgolfen igång och håller på t o m 28/6.
Start kl 14. Anmälan senast söndagar kl. 21.00. Lottad starttid anslås måndag kl. 10.00 på hemsidan under rubriken “Tävla”
Tävlingsform slaggolf Lady Bear 18 hål.
 Avgift 40kr/ gång.

Rangekorten har kommit!!, borttappat kort debiteras med 60 kr.

Årsmötet framflyttat ***Uppdatering***

Hej alla Medlemmar i Björnhults GK !

Med nuvarande Coronarestriktioner kan vi inte hålla ett fysiskt årsmöte som planerat den 6 mars.

Vid styrelsemöte den 16 feb. beslutades att vi senarelägger vårt årsmöte, då det råder en extraordinär situation.

Som stöd för vårt beslut hänvisar vi till en artikelsamling (framtagen av RF), som visar att det är acceptabelt att flytta årsmötet till senast den 30 sept. Artikelsamlingen finns att läsa på SGF:s hemsida.

Underlag till årsmötet finns på vår hemsida under ”Medlem” som ni hittar på startsidan, samt är anslaget på anslagstavlan.

Nuvarande styrelse och kommittéer kommer att fortsätta arbeta enligt de förslag till verksamhetsplaner och budget som tagits fram.

*** Uppdatering ***

Vid styrelsemötet den 4 maj beslutades att vi skall hålla årsmötet torsdagen den 5 aug. kl. 18:30. Tillåter inte Coronarestriktionerna ett fysiskt möte kommer vi att planera om till ett digitalt möte.

Lennart Skärström, ordf.

Övningshålet öppnar till våren.

Övningshålet är stängt och öppnar till våren! Vår nya fina övningsgreen blev sådd i mitten av september, så den är spelbar igen i juni 2021.

CORONA INFORMATION

Till medlemmarna i Björnhults GK !

Med anledning av Corona virusets spridning är det viktigt att vi medlemmar gör vad vi kan för att minimera smittspridningen.

I första hand följer vi myndigheternas råd. Tänk också på att vi måste skydda riskgrupperna, 70 + m.f.l.

Har ni symptom på något förkylningsliknande – STANNA HEMMA !

SGF har också skickat ut rådgivning som kan vara värd att läsa igenom, se deras hemsida.

Ni som ändå vill spela golf, samlas inte i stora grupper. Kom överens via telefon eller Supertext att gå ut i små grupper, 3- eller 4-bollar.

Samåk inte ! Är du/ni oroliga för eventuell smittorisk hämta ett scorekort i plastlådan utanför dörren på markplan, (skall hitta på en prydligare lösning). Skippa bettning och prisutdelning. Håll avstånd gärna 2 m. Tacka utan kontakt.

Tänk på att restaurangen tillhandahåller ”Take away” och kan servera fika via luckan på södergaveln.

Angående Tävlingsverksamheten hänvisar vi till  SGFs hemsidas Coronainformation, som uppdateras varje måndag.

Lennart Skärström,

Ordförande, Björnhults GK

lennart.skarstrom@telia.com

0708-110427.

Drönarfilm

Här ser ni en första film på drönarfilm över klubbhus/övningsområde, fler kommer kopplade till varje hål på 18-hålsbanan när vi åter öppnar ordinarie slinga.