Årsmötet framflyttat

Hej alla Medlemmar i Björnhults GK !

Med nuvarande Coronarestriktioner kan vi inte hålla ett fysiskt årsmöte som planerat den 6 mars.

Vid styrelsemöte den 16 feb. beslutades att vi senarelägger vårt årsmöte, då det råder en extraordinär situation.

Som stöd för vårt beslut hänvisar vi till en artikelsamling (framtagen av RF), som visar att det är acceptabelt att flytta årsmötet till senast den 30 sept.

Artikelsamlingen finns att läsa på SGF:s hemsida

Underlag till årsmötet kommer att läggas ut på vår hemsida under ”Medlem” som ni hittar på startsidan, samt anslås på anslagstavlan. Detta görs inom en snar framtid.

Nuvarande styrelse och kommittéer kommer att fortsätta arbeta enligt de förslag till verksamhetsplaner och budget som tagits fram.

Vi återkommer med tidpunkt för årsmötet då vi vet mer om lindring av restriktioner och rekommendationer för sammankomster.

Lennart Skärström, ordf.

Julöppet på helgerna.

Vi kommer att ha öppet på helgerna mellan 10.00-13.00 till och med 19/12 för JULREA

18-Hålsbanan stängd.

18-hålsbanan stängd för säsongen.

Aktuella öppettider shop/reception

Shop/reception obemannad Vardagar, öppet helger 10.00-13.00. Ni når oss vardagar 09.00-13.00 på 0346-714430  eller via e-post info@bjornhultsgk.se

Övningshålet öppnar till våren.

Övningshålet är stängt och öppnar till våren! Vår nya fina övningsgreen blev sådd i mitten av september, så den är spelbar igen i juni 2021.

Den 14 september spelade 18 glada damer 18 hål på Varbergs Västra och hade dessförinnan avnjutit en god lunch på restaurangen. Tack damkommitte’n för att ni ordnade det och tack till klubbens styrelse att ni möjliggör aktiviteter för damgolfen. Gittan

Bagförrådet

Vill uppmärksamma alla som har sin utrustning i bagförrådet att aldrig låta dörren stå öppen detta har blivit mer aktuellt efter att det skett en del mindre tillgrepp under den gångna veckan.

CORONA INFORMATION

Till medlemmarna i Björnhults GK !

Med anledning av Corona virusets spridning är det viktigt att vi medlemmar gör vad vi kan för att minimera smittspridningen.

I första hand följer vi myndigheternas råd. Tänk också på att vi måste skydda riskgrupperna, 70 + m.f.l.

Har ni symptom på något förkylningsliknande – STANNA HEMMA !

SGF har också skickat ut rådgivning som kan vara värd att läsa igenom, se deras hemsida.

Ni som ändå vill spela golf, samlas inte i stora grupper. Kom överens via telefon eller Supertext att gå ut i små grupper, 3- eller 4-bollar.

Samåk inte ! Är du/ni oroliga för eventuell smittorisk hämta ett scorekort i plastlådan utanför dörren på markplan, (skall hitta på en prydligare lösning). Skippa bettning och prisutdelning. Håll avstånd gärna 2 m. Tacka utan kontakt.

Tänk på att restaurangen tillhandahåller ”Take away” och kan servera fika via luckan på södergaveln.

Vi återkommer lite senare med information om hur vi gör med Tävlingsverksamheten.

Lennart Skärström,

Ordförande, Björnhults GK

lennart.skarstrom@telia.com

0708-110427.

Drönarfilm

Här ser ni en första film på drönarfilm över klubbhus/övningsområde, fler kommer kopplade till varje hål på 18-hålsbanan när vi åter öppnar ordinarie slinga.