Klubbutflykt till Rydö 3/10

Vi åker till Rydö GK söndagen 3/10. Första start kl 10.00 Kostnad 200 kr.

Vi samåker i egna bilar. Vi lottar bollarna i förväg så alla vet när dem startar.

Anmälan senast 29/9 per telefon eller på lista i klubbhuset.

Välkomna till en trevlig dag

Medlemskomittén genom

Tävlingsstart Old Girls

Hej alla Oldgirls!
Det blir spel på Holms GK 8 juni med löpande start.
Sista anmälningsdag är söndag 6 juni kl. 12:00.
Startlista finns måndag morgon 7/6.
Hoppas vi blir många för längtan är stor
Hälsningar Birgitta 070-5562809

CORONA INFORMATION

Till medlemmarna i Björnhults GK !

Med anledning av Corona virusets spridning är det viktigt att vi medlemmar gör vad vi kan för att minimera smittspridningen.

I första hand följer vi myndigheternas råd. Tänk också på att vi måste skydda riskgrupperna, 70 + m.f.l.

Har ni symptom på något förkylningsliknande – STANNA HEMMA !

SGF har också skickat ut rådgivning som kan vara värd att läsa igenom, se deras hemsida.

Ni som ändå vill spela golf, samlas inte i stora grupper. Kom överens via telefon eller Supertext att gå ut i små grupper, 3- eller 4-bollar.

Samåk inte ! Är du/ni oroliga för eventuell smittorisk hämta ett scorekort i plastlådan utanför dörren på markplan, (skall hitta på en prydligare lösning). Skippa bettning och prisutdelning. Håll avstånd gärna 2 m. Tacka utan kontakt.

Tänk på att restaurangen tillhandahåller ”Take away” och kan servera fika via luckan på södergaveln.

Angående Tävlingsverksamheten hänvisar vi till  SGFs hemsidas Coronainformation, som uppdateras varje måndag.

Lennart Skärström,

Ordförande, Björnhults GK

lennart.skarstrom@telia.com

0708-110427.

Drönarfilm

Här ser ni en första film på drönarfilm över klubbhus/övningsområde, fler kommer kopplade till varje hål på 18-hålsbanan när vi åter öppnar ordinarie slinga.