Dam/Herrgolf

Hallandsgentlemän 2022

Hallands Gentlemän

Hallands gentlemän är individuella tävlingar med olika golfklubbar som arrangörer. De är öppna för herrar 55+ med officiellt handikap. Tävlingarna spelas i 2 klasser, klass A hcp -20,0, klass B hcp 20,1– 36,0. Vid spel på samma bana delas spelarna in i lika stora klasser.

Tävlingarna spelas främst på tisdagar i maj och september.
Nedan finner ni lite data från tävlingarna.

HG Spelplan 2022

Aktuellt:

Den 27 september spelade säsongens sista tävling på Vinbergs GK. Trots usel väderprognos och därmed en del sena avbokningar, kom 58 spelare  till start. De flesta kom i mål både glada och torra. Björnhult ställde upp med tre deltagare. Se Björnhults interntävling.

Resultaten redovisas i sin helhet på Golf.se och så småningom kommer med HG-info att visas på HGDFs hemsida.

Då det var sista tävlingen delades säsongspriserna ut. Varbergs GK tog som vanligt hem lagpriset och får behålla Julles pokal. Bästa Gentleman blev Göran Johansson, Varbergs GK, som får ha vandringspriset under kommande år. Vi Gratulerar vinnarna !

Björnhults interntävling vanns av Lennart Skärström.

I genomsnitt har vi Björnhultare deltagit med 4,4 deltagare, vi borde kunna bättre !

Björnhults Interntävling

Resultat Klubbtävling: Se HGDF:s hemsida